SERVICII DE CURĂŢENIE PENTRU PARDOSELI

Folosindu-ne de aparatura de ultima generaţie, soluţii profesionale şi personal specializat. Am dezvoltat serviciul de curăţenie şi întreţinere pardoseli, parchet, marmură şi gresie, pe care le curăţăm profesional şi în cele mai bune condiţii.
Vă stăm la dispoziţie cu următoarele servicii:

CRISTALIZARE ŞI CERUIRE

CRISTALIZARE MARMURĂ

Din experienţa acumulată am înţeles că este necesară includerea în portofoliul firmei şi a unui serviciu special conceput pentru curăţarea şi intreţinerea pardoselilor din marmură, granit, gresie, mozaic, linoleum, mochetă etc.

Pentru ca rezultatele sa fie impecabile suprafeţele din marmură sunt spălate cu aparat monodisc echipat cu pad special ( 3M) şi soluţii profesionale ce au ca rol decaparea suprafeţei de ulei, grasimi, impurităţi după care se efectuează cristalizarea. Cristalizatorul aplicat şi încins cu aparat monodisc nu exfoliază şi devine rezistent la orice tip de trafic chiar şi la şocuri mecanice redând în acelaşi timp luciul iniţial.

Acesta este motivul pentru care am creat un departament bine organizat care vine în ajutorul dumneavoastră cu echipe ce activează numai în acest domeniu.

Experienţa, soluţiile şi utilajele de ultimă generaţie garantează rezultate impecabile pentru orice tip de pardoseală. Prin spălare, ceruire sau cristalizare reuşim să redăm pardoselilor imaginea de altă dată (lucioase şi perfect curate) făcându-le rezistente la orice tip de trafic. Spălarea pardoselilor se face cu un aparat special (monodisc) cu perie sau pad, menţinându-le curate pentru o perioadă de timp îndelungată.

Deţinem o gamă completă de utilaje şi consumabile achiziţionate din Comunitatea Europeană, precum şi o echipă pregatită după standardele folosite de cele mai importante asociaţii internaţionale ale furnizorilor de igienă.

CERUIRE ŞI TRATARE  PARDOSELI (linoleum, suprafeţe PVC)

Ceruirea pardoselilor se face cu o soluţie specială pentru tratarea pardoselilor. Creează o peliculă care aderă foarte bine la suprafaţa tratată oferind rapid un luciu plăcut încât de la primul strat aplicat, în multe cazuri fiind inutililă aplicarea altor straturi pentru obţinerea luciului.